Laadukas keittiöremontti Vantaalla

Anna ammattilaisen toteuttaa kotiisi upea, toimiva keittiö

Onko keittiösi tullut tiensä päähän? Olisihan mukavaa, jos kodin sydän olisi sekä viihtyisä että toimiva! Ahdex Oy toteuttaa keittiöremontteja vankalla kokemuksella. Meiltä onnistuvat kaikki tarvittavat kalusteasennukset, välitilojen kaakeloinnit, lattia-asennukset, seinien maalaukset ja tapetoinnit viimeistellysti ja yksilöllisesti. Ammattilaisina meillä on käytössä uusimmat välineet ja oikeanlaiset menetelmät toimivan ja näyttävän kokonaisuuden saavuttamiseksi; käsistämme syntyy unelmiesi keittiöremontti. Vantaa, Espoo ja Helsinki ovat kasvavan asiakaskuntamme ydintä, mutta sopimuksen mukaan palvelemme muuallakin pääkaupunkiseudulla. Pyydä sinäkin edullinen tarjous keittiöremonttien toteutukseen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme

Pienet vinkit keittiöremonttiin

Keräsimme tähän pienet vinkit keittiöremonttien toteutukseen. Otamme ne ammattilaisina tietenkin huomioon laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tässä kysymyksiä ideoinnin ja suunnittelun tueksi:

  • Miten valaistus järjestetään? Muista tunnelmallinen epäsuoravalaistus!
  • Ovatko pinnat riittävän helppohoitoisia?
  • Kestävätkö työtasot kulutusta?
  • Millaiset takuut kaapistoilla ja kalusteilla on?
  • Integroidaanko kalusteet?
  • Ovatko toiminnot ja laskutilat järjestetty sujuvasti?

Lisää vinkkejä onnistuneeseen keittiöremonttiin saat Ahdex Oy:ltä. Rakennamme ja remontoimme Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Kauttamme saat myös sauna- ja kylpyhuoneremontit, liiketila- ja huoneistoremontit sekä muut pienemmät työt. Soita tai laita viestiä!