Huoneistoremontit osaavasti Vantaalta pääkaupunkiseudulle

Remontoimme myös liiketilat edustaviksi

Rakennus- ja remonttiliike Ahdex Oy toteuttaa kattavasti kaikki rakennus- ja remonttipalvelut kotiin, taloyhtiöihin ja liiketiloihin. Meiltä onnistuvat keittiö- ja kylpyhuonetilojen lisäksi myös muiden huonetilojen kokonaisvaltaiset saneeraukset aina purkutöistä maalaustöihin ja lattia-asennuksiin. Huoneistoremontteja voidaan toteuttaa erilaisina osatoteutuksina, mutta järkevintä - usein myös kustannustehokkainta on suorittaa läpi kodin tapahtuva saneeraus kerralla. Ammattilaisina vastaamme mielellämme kaikkiin rakennus- ja remonttiurakoihin liittyviin kysymyksiisi ja halutessasi voimme laatia sinulle myös tarjouksen tarvitsemistasi töistä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme

Kokonaisvaltaiset rakennus- ja remonttipalvelut pääkaupunkiseudulla

Olemme monipuolisesti palveleva, kotimainen toimija, joka tunnetaan niin hyvästä palvelustaan kuin laadukkaasta työstäänkin. Meiltä voit tilata muun muassa seuraavat rakennus- ja remonttipalvelut:

Kysy rohkeasti myös muita isompia ja pienempiä töitä. Voimme varmasti olla avuksi!

Muut rakennus- ja remonttipalvelut

Teemme niin pienet kuin vaativatkin rakennus- ja remonttityöt asiakkaan tarpeen mukaan toteutettuna. Kaipaako esimeriksi terassisi uudistumista tai puuttuu sellainen kokonaan? Tuo meille ideasi - me toteutamme ne Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella. Soita tai laita viestiä!